• 10A Kouterveldstraat, 1831 Machelen
  • +32 2 424 24 26
  • Mon-Fri: 07:00 - 17:00

Veel Gestelde Vragen

Wie is www.ciao365.be?

Met Ciao365.be boekt u gemakkelijk een transfer tussen uw huis en de Internationale Luchthaven van Zaventem of Brussels South Airport Charleroi. Door te boeken bij ciao365.be vermijdt u hoge parkeertarieven en kunt u uw voertuig veilig thuis laten. Geen rugpijn meer bij het laden van de koffers of stress tijdens het rijden naar de luchthaven. Onze professioneel opgeleide chauffeurs helpen u graag met uw koffers. Ciao365.be is de officiële partner van NMBS, Franse Commissie & Mutas die duizenden mensen dichter bij huis brengen.

Kan ik www.ciao365.be vertrouwen?

Onze chauffeurs worden zorgvuldig geselecteerd en ondergaan een streng antecedentenonderzoek. En onze voertuigen ondergaan een regelmatige onderhoudsbeurt. Ons up-to-date dispatchsysteem stelt ons in staat om elk voertuig en elke vluchtbeweging in realtime te volgen.

Officiële instanties zoals de Franse Gemeenschaps Commissie, NMBS; Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen, Mutas en duizenden passagiers hebben onze aandacht voor service erkend en hebben ons sinds het afgelopen decennium vertrouwd.

Vloot van www.ciao365.be

Ciao365.be beschikt over een recent wagenpark dat u veiligheid en comfort garandeert tijdens uw reizen. Er zijn verschillende formaten beschikbaar waardoor je de mogelijkheid hebt om alleen of in groep, privé of gedeeld te reizen.

Hoe kan ik reserveren?

Onze gebruiksvriendelijke boekingsmodule geeft u de mogelijkheid om uw luchthaven vervoer diensten online te boeken en te betalen. Volg gewoon de stappen en selecteer uw voertuigtype. Vervolgens kunt u betalen met uw gsm, Bancontact, Visa, MasterCard & AmEx. Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u uw bevestigingsmail.

Tot wanneer kan ik een luchthaventransfer boeken?

U kunt uw transfer gemakkelijk boeken op ciao365.be tot 24 uur voor vertrek.

Hoe kan ik mijn boeking betalen?

U kunt uw boeking eenvoudig betalen met Bancontact of kredietkaart (MasterCard, AmEx, Visa) op www.ciao365.be op het moment van reserveren.

Puis-je réserver plus de 2 personnes?

Ja, u kunt natuurlijk tot 50 personen boeken tegen een zeer voordelig tarief. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of grote groepen.

Puis-je réserver un transfert privé?

Ja, u kunt natuurlijk een privé voertuig boeken voor 1 persoon en maximaal 50 personen. Delen is geweldig, maar dat hoeft niet.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw reis van en naar de luchthaven tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren; daarna wordt de rit volledig in rekening gebracht zonder restitutie. Bij annulering voor 24 uur vindt restitutie altijd plaats door middel van een bon (geldig voor 1 jaar) te gebruiken bij een volgende boeking.

Kan ik mijn reis wijzigen?

U kunt uw reis tot 24 uur voor vertrek kosteloos wijzigen. U dient ciao365.be hiervan op de hoogte te brengen door een e-mail te sturen naar info@ciao365.be . Vermeld uw originele reserveringsnummer en de gegevens van uw nieuwe vertrek- en / of terugkeerdatum. Uw transfer wordt aangepast. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht en blijft het oorspronkelijk bevestigde tarief behouden als de afstand niet wordt gewijzigd. Als je ciao365.be niet meer dan 24 uur voor vertrek per mail op de hoogte brengt, wordt de transfer alsnog aangerekend.

Wat moet ik doen als mijn terugvlucht is vertraagd?

Ciao365.be is constantly monitoring your flight arrival time. Our chauffeurs will arrive 30 min after your flights real landing time. Just enough time for you to exit the plane, collect your luggages and exit the customs.

 

Hoe lang wacht de chauffeur op mij op de luchthaven?

Onze chauffeurs komen 30 minuten na de werkelijke landingstijd van uw vluchten aan. Net genoeg tijd om het vliegtuig te verlaten, uw koffers op te halen en de douane te verlaten. Daarbovenop wachten we 30 minuten gratis op je. Dit betekent dat uw chauffeur tot 1 uur na uw echte landingstijd beschikbaar is.

 

 

Hoe lang wacht de chauffeur thuis op mij?

Onze chauffeurs komen 5 minuten voor uw geplande vertrektijd aan. En wacht tot 5 minuten na uw geplande vertrektijd gratis op u. U krijgt een comfortabel raam van 10 minuten.

 

Waar kan ik mijn chauffeur vinden op Brussels International Airport Zaventem?

De chauffeur wacht net voorbij de douane op je in de aankomsthal aan de kant van de bekende News & Convenience Store RELAY. De chauffeur houdt een bord vast met uw naam en met ons beroemde ciao365-logo.

Waar kan ik mijn chauffeur vinden op Brussels South Charleroi Airport?

De chauffeur wacht net voorbij de douane op je in de aankomsthal voor de PAUL BAKERY Shop. De chauffeur houdt een bord vast met uw naam met ons beroemde ciao365-logo.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Dit zou geen probleem moeten zijn, maar meld dit dan aan ciao365.be via info@ciao365.be. Wij zullen u dan informeren over de voorwaarden (vermeld uw boekingsnummer).

Veiligheid & Privacy

Voor uw bestelling via onze website kunt u rekenen op een beveiligd betalingssysteem met de kredietkaarten Visa, MasterCard, AmEx en Bancontact.

Ciao365.be verzekert de volledige vertrouwelijkheid van uw informatie in verband met uw bank, beveiligd door het SSL-protocol, dat op het moment van uw betaling met een bankkaart automatisch de geldigheid van de toegangsrechten controleert en alle informatie-uitwisselingen versleutelt om vertrouwelijkheid garanderen.

Ciao365.be heeft zijn betalingssysteem toevertrouwd aan het bedrijf gespecialiseerd in beveiligde betalingen via internet: Stripe e-commerce.

De uitwisseling van gevoelige informatie - zoals het nummer van de creditcard - vindt plaats tussen de klant en de Stripe e-commerce site; Internet-Lenses kent deze informatie niet.

Elke communicatie tussen de browser van de klant en Stripe e-commerce gebeurt met behulp van de scrambling-technologie SSL 128 bits. Voor de klant is het niet mogelijk om een ​​browser te gebruiken die deze scrambling-technieken niet zou verdragen.

Stripe e-commerce wordt beschermd door verschillende firewallsystemen en protocolconversies om toegang tot de data en de betalingsverwerkers voor ongewenste bezoekers onmogelijk te maken.

De privacywet wordt toegepast door Ciao365.be

Ciao365.be beschouwt in elk geval formeel de verbintenis om uw informatie strikt vertrouwelijk te houden en in het bijzonder om deze informatie niet te delen met welke derde partij dan ook.

hello.
nl_BENederlands (België)